Fordon till salu
Chevrolet Van G20 Unik Svensksåld på 4825mil
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Unik svensksåld Cheva Van från 1989 med endast 4825 dokumenterande mil på mätaren. 2 privata ägare sen ny. Helt original & rostfri och endast körd på sommaren. Nybesiktad och nyservad. V8 & 700TH Automat. Fjärrstyrt C-lås med larm. Dragkrok. Bäddsoffa. Som ny invändigt. 7-platser totalt inkl förare. Dubbla uppsättningar däck/fälg.
En av få originalbilar i Europa med så lågt miltal och ett andrahandsvärde som bara stiger.. Passa på att göra en fin investering för framtiden.
Vi kan ordna förmånlig finansiering vid intresse. Varmt välkomna att boka tid för en personlig visning önskar Emma & Mathias

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
89
Körsträcka
4825 mil
Färg
Vit
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.