El-mountainbike
El-mountainbike

Boxxbike har utvecklat en unik högpresterande, lätt (endast 37kg) och extremt kontrollerbar elektrisk motorcykel utformad för körning i olika typer av terräng. Boxxbikes uppdrag är att ge enduroåkare en ny dimension av sin träning, erfarenhet utan att störa sin omgivning. Boxxbike öppnar upp för nya körmöjligheter tack vare sin tysthet & hänsyn till omgivningen precis som en vanlig cykel. Räckvidd 2-3tim körning i terräng eller 4-5mils räckvidd beroende på hastighet och effekt-inställning.

Ja, Boxxbike har pedaler och ja det är en off-road enduro moped som ser ut som en mountainbike eller downhill-cykel. Tack vare detta utseende är det inga problem med vanliga gångtrafikanter, hundägare, löpare, ryttare som annars kan lätt störa sig på motorljudet från en klassisk motorkross eller enduro.

Med denna nya Boxxbike öppnar vi upp möjligheten att åka i alla typer av öppna terränger. Som en enduro & crossmotorcykel i ett helt enkelt!

Det stora pluset med Boxxbike är att den inte bara är avsedd för erfarna crossförare. Den är så pass lättkörd då effekten går att ställa i olika lägen vilket gör att den mest oerfarna kommer finna den lika lätt att hantera som en vanlig cykel.

Det är nu möjligt att åka tillsammans gammal som ung och inte alltid tävla fysiskt om man inte vill. Allt du behöver göra är att välja den effekt du vill ha. Variationen och användbarheten är väldigt bred! Boxxbike utmärker sig också i sitt låga service & underhåll efter många timmars terrängkörning, vilket har en positiv inverkan på dom egna driftskostnaderna, till exempel jämfört med en motorcykel där både täta oljeservice intervaller behövs samt bränsle..osv

Rolling Motors Sweden AB är nu stolta återförsäljare för Boxxbike i södra Sverige. Varmt välkomna att boka tid för provkörning och för att diskutera vilken typ av Boxxbikemodell som passar just dig!

Mer info hittar du på www.boxxbike-nordic.se

Beställ direkt via Rolling Motors 

OBS: Varje cykel handbyggs specifikt efter kundens önskemål och priserna sätts efter den utrustning man väljer. Man meddelar längd & vikt så blir cykeln byggd och inställd för att passa varje kund perfekt. Vi får en offert från Boxxbike-fabriken innan produktionen börjar och man betalar 75% vid order & resterande vid leverans.

Hör av dig om du vill veta mer eller önskar provköra!

//Mathias

 

 

Fler instruktionsvideos hittar du här