Fordon till salu
Ferrari 355 GTS Replica 300hk
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Ferrari 355 GTS Replica i fint skick som är körklar och besiktad i detta skick. Byggd från början på en Toyota MR2 Turbo från 1993. Kitet kommer från Holland och har tagit ca 4år att färdigställa av föregående ägare. 30år & veteranfordon från i år samt skattefri. Besiktning vartannat år. Nästa besiktning: 2024-06-30.

Motorn har varit isär och kontrollerat skicket. Allt var ok. Monterat ARP-bultar i överfall och topplocket för att kunna öka laddtrycket till ca 1,5 Bar vid behov. Uppskattningsvis kan detta ge ca 350-400hk. Toyotas: 3s-Ge motor är mycket driftsäker. Om exempelvis kamrem skulle brista så når kolvarna aldrig ventilerna.

Coilovers runtom. Elhissar. Fjärrstyrt larm..mm
Otroligt billigt ägandeskap i jämfört med en äkta.

Vi kan ordna förmånlig finansiering via Wasa Kredit.
Varmt välkomna att boka tid för en personlig visning
önskar Emma & Mathias

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
93
Körsträcka
10000 mil
Färg
Röd
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.