Fordon till salu
Ford Transit Custom 170hk/Automat Solceller
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Svensksåld påkostad Custom Transit med bla nya 20" alufälgar & däck. Ny 160watts solcellspanel på taket som är kopplad till ett separat AGM-bodelsbatteri + fjärrstyrd helautomatisk in och utsugsfläkt i skåpet.

Stor markis. Ej använd som hantverkarbil. Förberedd att inreda som campingvan för fricamping. Mycket fint skick och endast 5800mil med komplett ifylld servicebok. Led extraljus. Skinnklädsel.

Backkamera. Applecarplay..mm. Vi kan ordna förmånlig finansiering och tar den bil i inbyte. Varmt välkomna att boka tid för en personlig visning önskar Emma & Mathias Svenring på Rolling Motors Sweden AB.

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
18
Körsträcka
5800 mil
Färg
Svart
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.