Fordon till salu
Cadillac De Ville Cab Mycket bra skick
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Cadillac Deville Cab från 1970 i ett bra bruksskick. Endast 11476mil. Togs in till Sverige från Usa 2010. Därefter endast 1 brukande ägare. Original instruktionsböcker och massvis med dokumentation och bilder samt kvitton på en totalrenovering som kostat över 19000dollar då. (Alla kvitton finns sparade i en pärm)

Nybesiktad utan anmärkning den 29/7. Därmed är den nu 50år och blir då besiktningsbefriad framöver och givetvis skattefri.

Original V8 472:a på 375hk. Elhissar. Elsoffa. Elcab Canvas.


Vi ordnar finansiering till låga 2. 95% via vår samarbetspartner Wasakredit och Santander Bank. Välkomna att boka tid för en personlig visning på denna skönhet önskar Mathias & Emma.

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
70
Körsträcka
11476 mil
Färg
Gul
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.