Fordon till salu
Cadillac Eldorado V8 305hk Automat
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Mycket fräsch Cadillac Eldorado, V8 Northstar 305hk V8, Automatlåda, Skinnklädsel, Elstolar, Airbags, Farthållare, Elhissar, Ecc-klimatanläggning, Elspeglar, Färddator, 17" alufälgar, Mr Cap behandlad.

Går fint i motor och låda. Mycket pigg med den härliga 32v Northstar motorn. Härligt V8 ljud. Ingen rost. Måste ses i verkligheten.

Vi ordnar finansiering till låga 2.54% i ränta. Vi har endast öppet efter överenskommelse med våra kunder de betyder att ni alltid måste ringa innan ni kommer så att vi finns på plats och att objektet finns kvar och inte hunnit bli sålt. Så var god ring 0340-507570 innan.

Tack på förhand och varmt välkomna på visning önskar Emma & Mathias på Rolling Motors.

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
95
Körsträcka
15981 mil
Färg
vit
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.