Fordon till salu
Solifer Långbäddar Vattenburenvärme
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Svensksåld mycket välvårdad Solifer S5 Special från 1999. Fukttestad 2017 samt nu 2018 utan anmärkning. Full dokumentation med samtliga handlingar, kvitton, nycklar..mm Nästa besiktning är 2019-05-31.

Vinterpaket med vattenburenvärme som har elpatron och gasoldrift. Isolerad färsk och gråvattentank. Långbäddar bak med möjlighet att fälla ner överbäddar så man på så sett får våningssängar med plats för 4 sovplatser bak och bäddbar dinette för 2 fram. Totalvikten ligger på 1390kg samt att den är endast 7, 40 lång med dragstången gör den smidig och lätt att dra.

Gasolspis med utsugsfläkt. Elektrolux kylskåp med frysfack som går på 220v, gasol samt 12v. Nytt Batteri. Tv-antenn. Badrum med spoltoalett och tillhörande kassett. Dusch. Stor garderob. Markis, stödben. Brandsläckare. Cd-stereo. Då vagnen är 19 år gammal säljs bilen endast med 1 mån trafiksäkerhetsgaranti. Annars helt utan nån garanti.

Vi har just nu räntekampanj under halva juli månad via Santander på 1, 99% så passa på att finansiera din husvagn via oss. Vi reserverar oss för ev felskrivningar.

Varmt välkomna att boka tid för en personlig visning önskar Emma och Mathias. Rolling Motors förmedlar husbilar åt Husbilcenter i Bollebygd, vilket innebär att alla garanti, service och reklamationer sköts av Husbilcenter. Deras hemsida är www.husbilcenter.com

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
99
Färg
vit
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.