Fordon till salu
Forzab Classic 226SEH Nyskick
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Svensksåld Forzab Classic 26SEH från 2015 i nyskick till ett riktigt bra pris! 1 ägare: sparsamt använd. Passa på, nu har vi räntekampanj hela maj med låga 1, 99% i ränta via Santander Bank. 20% i kontantinsats: 25800:-. Månadskostnad: 664:-.

Forzab Classic är en hästtrailer som förfinats under 40 års utveckling. Väggar, golv, dörrar och ramp helt i aluminium ger en trailer som tål att användas under många år.

Många säkerhets- och komfortfunktioner kännetecknar en Forzab-trailer vid hantering, stallning och körning. Den utifrån fällbara bommen, den låga sidovindskänsligheten och den höga totalvikten är exempel på det långa utvecklingsarbetet med erfarenheter hämtade från praktiskt hästarbete.

Säkerhetstaket med dubbla takluckor och bakventilation ger ett behagligt flöde av frisk luft och har en elektrisk fläkt för långvarig stallning på tävlingsplatsen. Dubbla sadelkammare. Trådlös backkamera..mm.

Alufälgar på sommarhjul + reservhjul. Vinterhjul på alufälgar medföljer också.

Med den karaktäristiska rundade nosen får du en trailer som är både elegant och säker på vägen. Hellackerad i snygg svartlack.

Totalvikt: 2600kg. Lastvikt: 1650kg. Lastutrymmets längd: 3, 58m. Längd: 5, 05m. Bredd: 2, 26. Höjd: 2, 89.

Standardutrustad med: Stor sadel och klädkammare .Aluminiumgolv med 15 års garanti. Innerdörrar bakom hästen. Lätt fällbara frambommar utifrån .Alla innredningsdetaljer i rostfritt stål.

Kraftig mellanvägg som går att åka med till sidan. Skötardörr utan tröskel. Bra dörrhållare på alla dörrar. Dubbla takluckor.Hård ovanlucka. Högt placerat bromsljus. Hjulaxlar med extra mjuk fjädring.

Varmt välkomna att boka tid för personlig visning önskar Emma & Mathias.

Rolling Motors förmedlar husbilar åt Husbilcenter i Bollebygd, vilket innebär att alla garanti, service och reklamationer sköts av Husbilcenter. Deras hemsida är www.husbilcenter.com

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
15
Färg
svart
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.