Fordon till salu
Yamaha FX SHO Cruiser-2011 Kompressor
alt
alt
alt
alt
alt
Svensksåld! Nyskick, gått endast 35 tim!

Köpt hos Yamaha center i Göteborg 20110514 för 189 660:- kvitto finns

Nu endast 89 000:-

INFORMATION FRÅN ÅTERFÖRSÄLJAREN:


Den allround förmåga som detta flaggskepp av WaveRunner har är häpnadsväckande. Först är det en superbekväm långväga expresskryssare fylld med innovationer och praktiska lösningar - som branschens första, teater-stil sittplatser för 3. Öppna sedan gasen och det är en våg / sprängning av sport maskinen klar för alla extrema åtgärder.
Den kompressormatade motorn och lätta NanoXcel ® skrovet ger fantastisk prestanda och ekonomi - detta blandas med stabil smidig hantering som innebär att du har förtroende för att utforska nya horisonter.
Elektroniskt gasreglage med Cruise-Assist och låg vakna läge, Reverse Traction Control Neutral väljare, tilt-justera styrningen ...mm

* Årsmodell: 2011
* Märke: Yamaha
* Modell: FX SHO Cruiser
* Längd: 3.56 m
* Bredd: 1.23 m
* Torrvikt: 387 kg
* Antal passagerare: 1-3
* Motoreffekt:1812cc 210 hk
* Toppfart: ca 60-65 knop

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
11
Körsträcka
35tim mil
Färg
silver
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.