Fordon till salu
Westfalia 5.40m Dieselvärmare Solceller
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Svensksåld smidig liten plåtis från välkända kvalitetstillverkaren Westfalia som ryms i en parkeringsruta. Modellår 2019 men uttagen första gången 2019-05 så den har nu mer den låga årsskatten på endast 4668:- fördelat på 3 betalningsterminer. Ej drabbad av bonus/malus längre. Billig i försäkring & drift. Servad med kamremsbyte i maj 2023. Gråmetallic. Nybesiktad utan anmärkningar.
2 privata ägare sen ny och i ett superskick med endast 2700mil på mätaren.

Eftertraktade nya modellen av populära Amundsen 540D som endast är 5.40m lång och som har den nya Multijet motorn på Euro 6) gör att man bla kan köra i städer med dom senaste miljözonerna. 6 växlad manuell låda gör den lättkörd.

Utrustad med Trumas egna luftburna dieselvärmare som även värmer varmvattnet. Så länge man har diesel i tanken så har man värme och varmvatten. Dieseltanken är dessutom på 125l. Inte lika beroende av gasol som lätt annars tar slut speciellt vintertid. De ända som drivs på gasol i denna bil är spisen.
12v drivet energisnålt kompressor kylskåp med frysfack.

Solceller på taket + och all belysning i Led invändigt gör den perfekt för fricamping. Multimedia-skärm fram med inbyggd backkamera. Bluetooth/telefon..mm

Flyter lätt med stadstrafiken. Den ligger på ca 0.8l/milen bla körning tack vare sin låga vikt. Körs på vanligt B-kort oavsett när man tagit körkort.

Många praktiska lösningar och mycket förvaringsutrymmen. Endast 5.40m lång gör att du kör den som vanlig personbil över broar och på färjor samt parkerar lätt å smidigt i parkeringsrutan. 2.08m bred och 2.50m hög.

Den ena sängskivan går enkelt att lyfta upp i stående läge och man får på så sett ett rejält lastutrymme alt garage istället. Boxstar.


Köksbänk med flera förvaringsskåp. 2lågig gasolspis med gnisttändare. Badrum med handfat & spoltoalett från Thetford med tillhörande toakassett som omvandlas till en duschkabin om så önskas. Liten garderob.

Eltrappa. Myggnätssektion till den breda skjutdörren på sidan. Markis med ledbelysning. Thule cykelställ medföljer.

Förar/passagerardelen fram bjuder på multiratt. Snurrbara kaptenstolar. Stereo med Bluetooth/backkamera..mm - farthållare - dubbla airbags - Ac -Antispinn - hillhold - Ipadhållare -. Elhissar. Färddator. Elspeglar. Fjärrstyrt C-lås. Mörkläggningsjalusier..mm

Inkl gasoltub och adapterkabel. Komplett historik med samtliga instruktionsmanualer. Fullstämplad servicebok. Komplett uppsättning av dubbla nycklar.

Extra funktionsgaranti samt täthetsgaranti ingår alltid från oss samt full genomgång av fordonet på leveransdagen.

Förmånlig finansiering ordnar vi via våra samarbetspartners Santander bank alt Wasa kredit.
Vi finns här för er även efter köp. Rolling motors Sweden AB har byggt upp en långvarig relation med sina kunder sen starten 2011. Varmt välkomna att boka tid för en personlig visning önskar Emma och Mathias

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
19
Körsträcka
2727 mil
Färg
Gråmetallic
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.