Fordon till salu
Etrusco 5.99m Nya modellen! 140hk Euro 6
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Smidig liten läcker plåtis från välkända Etrusco som ingår i Hymerkoncernen. Här möts italiensk design med tysk kvalite och resultatet har vi här:)

Eftertraktade senaste modellen från Fiat med den nya inredningen och den nya motorn. Betydligt tystare att framföra en den äldre Fiat-modellen. 600 DB Complete Selection är endast 5.99m lång och har den nya turbodiesel-motorn på 140hk (Euro 6) som gör att du bla kan köra i dom senaste städerna med miljözoner. 1 privat ägare sen ny och nybilsgaranti kvar. Uttagen i april 2023. Läcker i milanogrå istället för vitt och ramfönster istället för karmfönster för att minimera vindbrus och för att hålla bättre isolering.

All belysning i Led invändigt gör den perfekt för fricamping.
4 bältade platser.

Flyter lätt med stadstrafiken samt är pigg och köra med den starka motorn. Tjänstevikt: 2726kg. Totalvikt: 3500kg gör att du dessutom kör den på vanligt B-kort oavsett när man tagit körkort. Markis. Lastvikt: 774kg. 16" alufälgar.

Många praktiska lösningar och mycket förvaringsutrymmen. Endast 5.99m lång gör att du kör den som vanlig personbil över broar och på färjor samt parkerar lätt å smidigt i parkeringsrutan. 2.05m bred och 2.65m hög.

Breda sängar bak där man får plats 2 personer samt bäddbar dinette för 1 mindre person alt barn. Den ena sängskivan går enkelt att lyfta upp i stående läge och man får på så sett ett rejält lastutrymme alt garage istället. Förvaringsfack i golvet. Plats för 2st stora gasoltuber. Boxstar. Garderob.

Stora kompressor kylskåpet med frysfack som drivs på 12v. Truma luftburen gasolvärme med integrerad varmvattenberedare och automatisk frostplugg. Extra 220v elvärmefläkt. Westfalia.

Köksbänk med flera förvaringsskåp. 2lågig gasolspis med eltändning. Badrum med handfat & spoltoalett från Thetford med tillhörande toakassett som omvandlas till en duschkabin om så önskas. Möjlighet till utedusch genom att man drar ut duschslangen genom fönstret.

Eltrappa. Myggnätssektion till den breda skjutdörren på sidan. 90l Dieseltank. 100liters färskvatten tank och 90liters gråvattentank.

Förar/passagerardelen fram bjuder på multimediaspelare med backkamera/gps/bluetooth. AC. Snurrbara kaptenstolar. Farthållare - dubbla airbags - Ac -Antispinn - Ipadhållare -. Elhissar. Färddator. Elspeglar. Fjärrstyrt C-lås. Hillhold/tractioncontroll.

Levereras nybesiktad inkl gasoltub och adapterkabel. Komplett historik med samtliga instruktionsmanualer - servicebok och nycklar..mm. Twin.

1års extra funktionsgaranti samt täthetsgaranti ingår alltid från oss samt full genomgång av fordonet på leveransdagen.

Förmånlig finansiering ordnar vi via våra samarbetspartners Santander bank alt Wasa kredit.
Vi finns här för er även efter köp. Rolling motors Sweden AB har byggt upp en långvarig relation med sina kunder sen starten 2011. Varmt välkomna att boka tid för en personlig visning önskar Emma och Mathias

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
23
Körsträcka
1760 mil
Färg
Grå
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.