Fordon till salu
Burstner 5.99m 6 bäddar Dieselvärmare
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Smidig diskret plåtis från välkända kvalitetstillverkaren Burstner. Nya modellen av populära CityCar C601 från 2018 i superskick. Endast 3890mil. Låga årsskatten på endast 5117:- fördelat på 3 betalningsterminer. (ej drabbad av Bonus/Malus)

Utrustad med Trumas luftburna dieselvärmare vilket betyder att så länge man har diesel i tanken så har man värme och varmvatten vart man än är + stort 12v kompressor kylskåp. Stor solcellspanel på taket + all belysning i Led invändigt gör den perfekt för fricamping. De ända som drivs på gasol är gasolspisen. Avtagbar dragkrok: 2500kg. Ramfönster runtom för att reducera vindbrus. 12v Led TV med vanlig Tv-antenn på taket för att kunna få in gratiskanalerna.

5.99m lång och nya Multijet 2 motorn (Euro 6) som gör att man får lov att köra den i dom flesta städer med miljözoner. Flyter lätt med stadstrafiken. Den ligger på ca 0.8l/milen bla körning tack vare sin låga vikt. Körs dessutom av alla som har vanligt B-kort oavsett när de är taget då totalvikten ej överstiger 3500kg. Exklusiv skinnklädsel. 5-6 bäddar totalt inkl bäddbar dinette i mitten.

Många praktiska lösningar och mycket förvaringsutrymmen. Endast 5.99m lång gör att du kör den som vanlig personbil över broar och på färjor samt parkerar lätt å smidigt i parkeringsrutan. 2.08m bred och 2.58m hög. LED DRL-Ljus. pössl

Breda våningssängar bak där man får plats totalt 4 personer samt bäddbar dinette för 1-2 person.
Den övre sängen är elektrisk manövrerad och man kan på så sett ställa den i önskad höjd. Vilket gör att man kan få ett stort lastutrymme vid behov då även den nedre sängen går att ta bort. 4 bältade platser. Garderober & mycket förvaringsutrymmen. boxstar

Badrum med handfat & spoltoalett från Thetford med tillhörande toakassett som omvandlas till en duschkabin om så önskas. Även möjlighet till utedusch genom att man drar ut duschslangen genom fönstret som går att öppna ifrån badrummet.

Cykelställ för 2 cyklar. Markis som är 370cm lång. Myggnätssektion till den breda skjutdörren på sidan. 90l Dieseltank. 110liters färskvatten tank och 85liters gråvattentank. Plats för gasolflaskor. 16" alufälgar.
Stor service gjord i år hos Forsbergs Fritidscenter som är återförsäljare för Burstner där kamrem byttes.

Mörkläggningsgardiner i hela bilen inkl förar/passagerardelen fram som bla bjuder på snurrbara kaptenstolar. Multimediaskärm med GPS-Bluetooth-Backkamera. Farthållare - dubbla airbags - Ac -Antispinn -. Elhissar. Färddator. Elspeglar. Fjärrstyrt C-lås. .

Levereras inkl gasoltub och adapterkabel. Komplett historik med samtliga instruktionsmanualer och nycklar..mm.

Extra funktionsgaranti samt täthetsgaranti ingår alltid från oss samt full genomgång av fordonet på leveransdagen.

Förmånlig finansiering ordnar vi via våra samarbetspartners Santander bank alt Wasa kredit.

Vi finns här för er även efter köp. Rolling motors Sweden AB har byggt upp en långvarig relation med sina kunder sen starten 2011. Varmt välkomna att boka tid för en personlig visning önskar Emma och Mathias

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
18
Körsträcka
3890 mil
Färg
vit
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.