Fordon till salu
Karmann Dexter 5.40m Solceller Euro 6
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Välutrustad liten smidig plåtis från välkända kvalitetstillverkaren Karmann i mycket fint skick med endast 1580mil på mätaren!! Nya modellen av populära Dexter 540 Trend från 2019 som endast är 5.40m lång och som har den nya 130hk Multijet 2 motorn (Euro 6) som gör att man får köra i dom flesta städer med miljözoner. Den ligger på ca 0.8l/milen bla körning tack vare sin låga tjänstevikt på 2760kg. Körs av alla med vanlig B-kort då vikten ej överstiger 3500kg. Perfekt för fricamping då den har solceller på taket och all belysning i Led invändigt. Regnr: OXX54X

Många praktiska lösningar och mycket förvaringsutrymmen. Endast 5.40m lång gör att du kör den som vanlig personbil över broar och på färjor samt parkerar lätt å smidigt i parkeringsrutan. 2.05m bred och 2.65m hög. Cykelställ. Markis.

Sängar bak där man får plats 2 personer samt bäddbar dinette för 2 mindre personer (barn) alt 1 vuxen.. 4 bältade platser. Den ena sängskivan går enkelt att lyfta upp och man får på så sett ett rejält lastutrymme alt garage istället.

Kompressordrivet kylskåp med frysfack som drivs på 12v.

Bra köksbänk med flera förvaringsskåp och en liten smart utfällbar bordsskiva för mer plats. 2lågig gasolspis.Badrum med handfat & spoltoalett från Thetford med tillhörande toakassett som omvandlas till en duschkabin om så önskas. Plats för 2 stora gasoltuber. Boxstar.

Bordet vid soffan har snabb fäste för att enkelt kunna monteras av för att kunna ge mer plats och har även en utvikbar underskiva för mer bordsplats vid behov. Går även att montera på ett utvändigt fäste utanför skjutdörren. Eltrappa. Markis från Fiamma som är 325cm lång. Myggnätssektion till den breda skjutdörren på sidan. 90l Dieseltank. 100liters färskvatten tank och 90liters gråvattentank. Pössl.

Mörkläggningsjalusier i hela bilen inkl förar/passagerardelen fram som bla bjuder på Backkamera/Gps - snurrbara kaptenstolar. Farthållare - dubbla airbags - Ac - Hillhold (underlättar start i backe) - Tractioncontrol - Elhissar. Färddator. Elspeglar. Fjärrstyrt C-lås till samtliga dörrar. Sony Cd-stereo. Extra thermotäcke till hytten..mm

Levereras nybesiktad inkl gasoltub och adapterkabel. Komplett historik med samtliga instruktionsmanualer och nycklar..mm.

Extra funktionsgaranti samt täthetsgaranti ingår alltid från oss samt full genomgång av fordonet på leveransdagen. Vi reserverar oss för ev felskrivningar.

Förmånlig finansiering ordnar vi via våra samarbetspartners Santander bank alt Wasa kredit.
Vi finns här för er även efter köp. Rolling motors Sweden AB har byggt upp en långvarig relation med sina kunder sen starten 2011. Varmt välkomna att boka tid för en personlig visning önskar Emma och Mathias

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
19
Körsträcka
1580 mil
Färg
Gråmetallic
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.