Fordon till salu
Kabe Royal 560 Frontkök Panorama ALDE
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Väldigt trevlig kvalitetshusvagn från välkända Kabe med den populära planlösningen där du finner köket fram till ett kanonpris av den här årsmodellen så passa på! VAGNEN ÄR I NYSKICK!

Köket längst fram med spis, stora kylskåpet med frysfack samt gott om arbetsyta. Sittgrupp i mitten med kaptensstol och där hela sällskapet får rum. Dubbelbädd längst bak med gott om förvaring och överskåp. Badrum på andra sidan längst bak med toalett och duschmöjlighet. Vattenburen centralvärme från ALDE med vattenburen golvvärme och elpatron samt varmvattenberedare. Denna husvagn är bla utrustad med Isabella förtält på 3m (knappt använt)

Till detta priset vi begär kan vi dessvärre inte ta inbyte! Men vi kan ordna förmånlig finansiering via våra samarbetspartner Wasa Kredit alt Santander Bank till låg ränta. 20% i kontaninsats: 79 000:- Förslag på månadskostnad: 2744:-. Vi kan ordna förmånlig vinterförvaring till vagnen vid intresse:)
Varmt välkomna till oss för en personlig visning av denna kvalitetsvagn hälsar Emma & Mathias Svenring på Rolling Motors Sweden AB.

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
18
Färg
vit
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.