Fordon till salu
Karmann Davis 540 Solceller Dieselvärmare.
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Välutrustad liten smidig plåtis från välkända kvalitetstillverkaren Karmann i mycket fint skick med endast 3200mil på mätaren!

Nya modellen av populära Davis 540 Jump från 2016 som endast är 5.40m lång och som har den pigga 130hk Multijet motorn från Fiat. Den ligger på ca 0.8l/milen bla körning tack vare sin låga tjänstevikt på 2805kg.


Körs av alla med vanlig B-kort då vikten ej överstiger 3500kg. Perfekt för fricamping då den har solceller på taket och all belysning i Led invändigt + dieselvärmare som gör att man inte är lika beroende av gasoluppvärmning. Så länge man har diesel i tanken så har man värme i bilen:)

Många praktiska lösningar och mycket förvaringsutrymmen. Endast 5.40m lång gör att du kör den som vanlig personbil över broar och på färjor samt parkerar lätt å smidigt i parkeringsrutan. 2.05m bred och 2.65m hög. Markis.

Sängar bak där man får plats 2 personer samt 4 bältade platser. Den ena sängskivan går enkelt att lyfta upp och man får på så sett ett rejält lastutrymme alt garage istället.

Kylskåp med frysfack som drivs på 12v - gasol - 220v.

Bra köksbänk med flera förvaringsskåp. 2lågig gasolspis. Badrum med handfat & spoltoalett från Thetford med tillhörande toakassett som omvandlas till en dusch om man vill. Plats för 2 stora gasoltuber. Boxstar.

Manuell utdragbar trappa. Markis från Fiamma som är 325cm lång.

Mörkläggningsjalusier i hela bilen inkl förar/passagerardelen fram som bla bjuder på Backkamera/Bluetooth. Snurrbara kaptenstolar. Farthållare - dubbla airbags - Ac - Hillhold (underlättar start i backe) - Tractioncontrol - Elhissar. Färddator. Elspeglar. Fjärrstyrt C-lås till samtliga dörrar.

Levereras nyservad med kamremsbyte + oljeservice. Komplett historik med samtliga instruktionsmanualer och nycklar..mm.

Extra funktionsgaranti samt täthetsgaranti ingår alltid från oss samt full genomgång av fordonet på leveransdagen. Vi reserverar oss för ev felskrivningar.

Förmånlig finansiering ordnar vi via våra samarbetspartners Santander bank alt Wasa kredit.
Vi finns här för er även efter köp. Rolling motors Sweden AB har byggt upp en långvarig relation med sina kunder sen starten 2011. Varmt välkomna att boka tid för en personlig visning önskar Emma och Mathias

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
16
Körsträcka
3200 mil
Färg
Silvermetallic
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.