Fordon till salu
Boxxbike Valkyrie 14kw El-enduro
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Boxxbike är en unik högpresterande, lätt elektrisk motorcykel på 37kg utformad för körning i olika typer av terräng. Boxxbikes mål är att ge enduroåkare en ny dimension av sin träning, erfarenhet och omgivning utan att störa allmänheten!


Just denna modell är extra utrustad med största motorn från Boxxbike Valkyrie på hela 14kw elmotor på 280nm & toppfart på 70km/h + Rockshox dämpare samt
Magura MT7 bromsar + Magura flytande bromsskivor
Extra förstärkta fälgar med punkteringsfria däck.
Teleskop sadel
Pedal assist..mm

Vi har demoex redo för provkörning!
Välkommen att boka tid för en personlig visning
önskar Mathias.


Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
23
Färg
blå eller lila
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.