Fordon till salu
Hobby T 550 5.80m 2x AC Elpatron.
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Svensksåld otroligt välvårdad Hobby T 550 FS från 2006. Endast 5.80m gör att du kör den som vanlig personbil över broar och på färjor samt att man parkerar smidigt och lätt i en vanlig parkeringsruta. Körs på vanligt B-kort oavsett när man tagit körkort då totalvikten ej överstiger 3500kg. Låg skatt på endast 5642:- fördelat på 3 betalningsterminer. 3 bäddar inkl bäddbar dinette samt 4 bältade platser.

Ac i bodelen bak och Ac i förar/passagerardelen fram. Truma luftburen gasolvärme med elpatron och isolerad uppvärmd gråvattentank. Fords pigga 125hk turbodieselmotor med kamkedja (slipper dyra kamremsbyten i framtiden). Endast 7678mil med komplett ifylld servicebok. Samtliga kvitton och instruktionsmanualer finns sparade i pärmar. Nybesiktad och fukttestad samt gasoltestad utan anmärkningar. Nya däck runtom 2020. 22" Led tv med vanlig Tv-antenn på taket för att kunna få in gratiskanalerna. Stort lastfack under sängen bak som även går att nå inne från husbilen.

Cykelställ och markis. Förvaringsfack från vänstersida bak. Kantsydda bodelsmattor. 3 lågig gasolspis och kylskåp med frysfack som går på 220v eller gasol alternativt 12v. Mycket förvaringsfack i hela husbilen inkl stor garderob. Bra badrum med spoltoalett och dusch med kombinerad utedusch funktion med handtag på utsidan för duschhandtaget. Elhissar. Uppvärmda elspeglar. Mörkläggningsjalusier till hytten fram.

Reservhjul medföljer samt gasoltub och adapterkabel. En perfekt prisvärd nybörjarhusbil då den är smidig och lätt och hantera samt enkel att förstå sig på:-)


Vi ordnar förmånlig finansiering om så önskas till låga 2.79% i ränta via Santander Bank: Exempel på månadskostnad: 2256:- vid 20% i kontantinsats: 59000:- tid: 10år. Vi reserverar oss för ev felskrivningar.

Vi har full genomgång av husbilen på leveransdagen där vi visar alla funktioner. Vi finns här för er även efter köp. Fordonet säljs med 1 månads trafiksäkerhetsgaranti men i övrigt utan garanti på grund av dess ålder 15år.

Rolling motors Sweden AB har byggt upp en långvarig relation med sina kunder sen starten 2011. Varmt välkomna att boka tid för en personlig visning önskar Emma och Mathias.

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
06
Körsträcka
7678 mil
Färg
vit
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.