Fordon till salu
VW California 4.99m 4bäddar/4bälten 180hk
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
En unik fabriksbyggd VW California som sticker ut i mängden:) Välbyggd premium van. Den har likvärdig utrustning som de nyare Ocean - modellerna: dvs rinnande vatten - 2lågig gasolspis - 12v drivet kompressor kylskåp och matbord.

California är en perfekt campingbil för den som önskar att kunna parkera i en vanlig P-ruta och köra billigt över broar och på färjor. Bilen är endast 4.99mlång och 185mhög och kan därmed även köras in i ett vanlig P-hus om så önskas. 561kg lastvikt. Dragkrok: 2500kg. Stora 180hk turbodiesel motorn från VW gör bilen väldigt pigg. 6 växlad manuell låda gör den driftsäker mot den mer krångelbenägna automat DSG-lådan. Landsvägskörning: 0,67l/milen. Billig årsskatt på endast 5874:- fördelat på 3 betalningsterminer.

4 bältade platser inkl snurrbara kaptenstolar samt 4 sovplatser tack vare de elstyrda popup-taket.
Man har full ståhöjd när taket och översängen är uppe. Och det är smidigt för två att övernatta även mitt på stan när taket är nere. Förberedd för montering av markis.

Inbyggda campingstolar bak samt reservhjul. Nerlackat med Sportline kjolpaket. Justerbara Coilovers. 17" alufälgar. Nya oanvända 19" fälgar kan köpas till vid intresse.
Det finns parkeringssensorer både fram och bak. Multirattfunktion. Webasto-dieselvärmare på bodelen. 3-zons klimatanläggning. Elhissar. Elspeglar. Farthållare. Dubbla airbags..mm. Fjärrstyrt c-lås. Inbyggt kassaskåp. Flera bra förvaringsfack. Soffan och den bakre liggdelen går att lyfta ut och man får på så sett ett stort lastutrymme. Mörkläggningsjalusi till framrutan. Denna bilen är en perfekt kombination av nytta & nöje:)

Komplett historik med samtliga instruktionsmanualer och nycklar..mm. Kanske den coolaste California på blocket just nu så passa på:)

Alltid full genomgång av fordonet på leveransdagen. Vi reserverar oss för ev felskrivningar. Ett alternativ till dom lite större plåtis - pössl - adria - roadcar - hobby - boxstar ..mfl

Förmånlig finansiering ordnar vi via våra samarbetspartners Santander bank alt Wasa kredit. Ring för att boka tid för en personlig visning.

Vi finns här för er även efter köp. Rolling motors Sweden AB har byggt upp en långvarig relation med sina kunder sen starten 2011. Varmt välkomna att boka tid för en personlig visning önskar Emma och Mathias Svenring.

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
13
Körsträcka
13372 mil
Färg
vit
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.