Forzab Classic 226SEH *Nyskick*
 
Svensksåld Forzab Classic 26SEH från 2015 i nyskick till ett riktigt bra pris! 1 ägare: sparsamt använd. Passa på, nu har vi räntekampanj hela maj med låga 1, 99% i ränta via Santander Bank. 20% i kontantinsats: 25800:-. Månadskostnad: 664:-.

Forzab Classic är en hästtrailer som förfinats under 40 års utveckling. Väggar, golv, dörrar och ramp helt i aluminium ger en trailer som tål att användas under många år.

Många säkerhets- och komfortfunktioner kännetecknar en Forzab-trailer vid hantering, stallning och körning. Den utifrån fällbara bommen, den låga sidovindskänsligheten och den höga totalvikten är exempel på det långa utvecklingsarbetet med erfarenheter hämtade från praktiskt hästarbete.

Säkerhetstaket med dubbla takluckor och bakventilation ger ett behagligt flöde av frisk luft och har en elektrisk fläkt för långvarig stallning på tävlingsplatsen. Dubbla sadelkammare. Trådlös backkamera..mm.

Alufälgar på sommarhjul + reservhjul. Vinterhjul på alufälgar medföljer också.

Med den karaktäristiska rundade nosen får du en trailer som är både elegant och säker på vägen. Hellackerad i snygg svartlack.

Totalvikt: 2600kg. Lastvikt: 1650kg. Lastutrymmets längd: 3, 58m. Längd: 5, 05m. Bredd: 2, 26. Höjd: 2, 89.

Standardutrustad med: Stor sadel och klädkammare .Aluminiumgolv med 15 års garanti. Innerdörrar bakom hästen. Lätt fällbara frambommar utifrån .Alla innredningsdetaljer i rostfritt stål.

Kraftig mellanvägg som går att åka med till sidan. Skötardörr utan tröskel. Bra dörrhållare på alla dörrar. Dubbla takluckor.Hård ovanlucka. Högt placerat bromsljus. Hjulaxlar med extra mjuk fjädring.

Varmt välkomna att boka tid för personlig visning önskar Emma & Mathias.

Rolling Motors förmedlar husbilar åt Husbilcenter i Bollebygd, vilket innebär att alla garanti, service och reklamationer sköts av Husbilcenter. Deras hemsida är www.husbilcenter.com
Årsmodell: 15
Växellåda:
Färg: svart
Pris: kr

Ring oss:

0340-507570

Fördelaktig finansiering
via Wasakredit.

12 månaders tilläggsgaranti
via Svensk bilgaranti.

Finansiering via Santander
med 15 års avbetalning.