Dodge Ram 1500 *Unik pickup* Höjd
 
En unik Dodge som inte går att jämföra med någon annan.. Prisvinnare på flertalet utställningar i Norden. Nybesiktad. 10280mil.

Motor: 5, 7L Hemi V8 med longtube headers. Optiflow luftfilter och superchip optimering med olika trimsteg, nu ca 400hk.

Karossen är höjd 3" och chassiet 10". Chassiehöjningen är specialförstärkt och konstruerad för att ge optimal väghållning och flexibilitet. Alla bussningar är utbytta till röda polyuretan bussningar. Fram sitter dubbla gasdämpare och bak sitter enkla gasdämpare från ProComp.

Främre kardan är utbytt till en längre kardan med dubbelknut och bakre kardan är förlängd med spacer. Längre bladfjädrar bak som höjer 10".

Avgassystemet är rostfritt hela vägen, finns ett elektroniskt avgasspjäll där man kan växla mellan raka rör genom piporna på flaket eller köra dämpat genom en högglanspolerad dämpare under flaket. Piporna är 6" rostfritt och högglanspolerat.

Fälgar är 20x10" MotoMetal med Toyo open country M/T 38x15, 5" däck i fint skick. (Nya bakdäck).

Karossen har motorhuv från SRT10. Skärmbreddare från Bushwacker. Lackade vindavvisare. Arbetsbelysning i LED monterat dolt under karossen.

Lacken är Apple Candy Red och är lackad hos Lackmästarna. Under är karossen lackad Scania vit och länkarmar, bromsar och kardanstänger likaså. Ramen är lackad svart. Allting med hög finish och klass!.

Interiören är klädd med svarta helskinnstolar från Audi A4 B6. Stereo är utrustat med en Alpine dubbeldin och Autostudio i dörrar och dubbla Massiv kilo 10" under baksätet.

Original hjulen medföljer. Bör ses i verkligheten för att göras sig rätt:)

Förmånlig finansiering kan ordnas via Santander bank till låga 1, 99% i ränta. 20% i kontantinsats: 65800:- Exempel på månadskostnad: 3881:-.

Ring oss för mer info!
Årsmodell: 04
Växellåda: Automat
Körsträcka: 10280 mil
Färg: candyred
Pris: kr

Ring oss:

0340-507570

Fördelaktig finansiering
via Wasakredit.

12 månaders tilläggsgaranti
via Svensk bilgaranti.

Finansiering via Santander
med 15 års avbetalning.