Fordon till salu
Chevrolet El Camino 350 Superskick!
alt
alt
alt
alt
alt
Chevrolet El Camino i ett fantastiskt skick! Nybesiktad U.A. Regnr:ANZ 714.

Enormt påkostad & total renoverad bil som även har blivit ramlyft. Allt som har behövts renoverats har gjorts.

Komplett ny inredning.Lackad för 4år sen.Nya framvagns detaljer, broms skivor, styr servo, bussningar, avgassystem, däck.. mm. Total renoverad 350/350.

En tjock folder följer med där samtliga kvitton sparats på allt som gjorts. Mängder med foton finns på bilen under renoverings tiden. Från den var ramlyft till lackering & ny byggnad av motor/låda..mm........ de här är bilen för den kräsne.Den går & ser ut nästan som den lämnade fabriken 1970.En riktig investering!

Obs! Bilen står inte i visningshallen, utan i en annan lokal i varberg.

Därav visas den efter överenskommelse med kunden.Så var god att boka tid för personlig visning av denna skönhet.

Vi kan ordna förmånlig finansiering via Wasa kredit. Varmt välkomna att kontakta oss! Hälsn:Emma, Michael & Mathias

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

TFör oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
70
Körsträcka
7824 mil
Färg
Röd
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.