Fordon till salu
Rimor superbrig 727 Fintskick endast 5500mil
alt
alt
alt
alt
alt
Mkt fin Husbil med endast 5500mil.Mercedes 316 diesel på 156hk.Airbag, back-kamera, cd, 4-sits mittendinette med trepunktsbälte bäddbar till dubbelsäng reggad för 4 passagerare.stor dubbelsäng i alkov.kök i mitten med spis, ugn, micro.kyl med separat frys.varmvatten, stor kasset toa i mitten med separat dusch.stor dubbelsäng i bakre sovrum.taklucka.Truma varmluftsvärme.markis, markislampa.Stort garage bak, ytterfack.får köras på B-kort.Varudeklarerad.garanti ingår.finansiering kan ordnas via wasakredit 20%kontant 6, 45%ränta.ring för mer info och visning.klicka på bildspel för att se alla 11bilder
Totalvikt: 3500
Antal bäddar: 6

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

TFör oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
04
Körsträcka
5500 mil
Färg
vit
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.