Fordon till salu
pontiac bonneville cab UTSTÄLLNINGSBIL
alt
alt
alt
alt
alt
EN BIL ATT VINNA PRISER MED!! ETT HELT SANSLÖST SKICK PÅ BILEN.HAR VARIT I SVERIGE SEN 1977, EN LÅNG OCH OCH NOGGRANN SVENSKRENOVERING HAR GJORTS DÄR INGET HAR SNÅLATS ELLER SPARATS PÅ.MATCHING 389:a MED 4PORTS CARTER FÖRGASARE. BILEN MÅSTE SES I VERKLIGHETEN FÖR ATT GÖRA SIN RÄTT. EN BIL FÖR DEN EXTREMT KRÄSNE SOM FÖRVÄNTAR SIG DE BÄSTA.. FINANS KAN ORDNAS VIA VÅR SAMARBETSPARTNER WASAKREDIT.20% KONTANTINSATS.6, 45%RÄNTA. FINNS HEMMA FÖR OMGÅENDE LEVERANS.VARMT VÄLKOMNA!

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank finans eller Wasa kredit för privatpersoner och företag.

När du köper ett begagnat fritidsfordon hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt köp och slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet på fordon som är max 10 år gamla.

Alla våra objekt genomgår ett omfattande inbytestest och varudeklareras (VDN) via vår samarbetspartner Autovendo i Falkenberg innan de kommer ut till försäljning. www.autovendo.se/service-husbil

TFör oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du köper ett begagnat objekt. Vid anmälan av skada eller frågor om villkoren ska du kontakta oss.

Telefon: 0340-507570

  såld  
Årsmodell
66
Färg
CAMEO WHITE
Ring oss
0340-507570

Fördelaktig finansiering via Wasakredit.
Finansiering via Santander med 15 års avbetalning.